Om oss

Bilhandlaren med det personliga tilltalet

Vi har en mångårig och genuin passion för bilar, men också för den sociala biten av jobbet som bilhandlare, nämligen att hjälpa kunder med bilköp och försäljning. Från våra lokaler i Molkom har vi sedan starten 2014 hjälpt tusentals glada kunder att köpa eller sälja sin bil.

Hos oss råder ingen stress, utan du är välkommen att i lugn och ro titta på bilar eller diskutera en förmedling eller försäljning. Vi är vana vid att alltid hitta en lösning som passar alla parter. Allt är möjligt bara viljan finns där!

En trygg bilaffär

Hos oss hittar du lätt en bil i din prisklass och vi hjälper dig gärna att hitta rätt bil utifrån dina önskemål om prisklass, märke och funktion. Alla är vi olika, och som tur är finns det också en bil för alla! Vårt stora utbud av begagnade bilar underlättar för dig som vill göra ett genomtänkt val av bil.

Vill du sälja din bil kan vi komma när det passar dig bäst, oavsett klockslag och veckodag. Att driva bilhandel är något man gör dygnets alla timmar, även när man som vi kombinerar det med familjeliv. Har du en begagnad bil du vill sälja, eller har fått ett pris på bilen och vill ha en ”second opinion”, kontakta oss så kommer vi till dig i Örebro och tar oss en titt!

registrering av ny bilägare

Hos oss gör du en bra bilaffär