Bilhandlare

Allt inom begagnade bilar

Vi är en komplett bilhandlare som erbjuder uppköp, förmedling, försäljning och service av begagnade bilar i våra lokaler i Molkom. Hos oss får du alltid en kopp kaffe och ett vänligt bemötande när du tittar in!

Uppköp av bilar

Vill du sälja din bil kan vi köpa den av dig på plats. Vi kommer till dig i Örebro och erbjude ren kostnadsfri värdering av bilen och erbjuder dig ett pris. Känns priset rätt för dig så ordnar vi med affären på plats. Att sälja din bil till en etablerad bilhandlare gör att du får en trygg affär och ett bra pris.

Bilförmedling

Om du vill kan vi också ta emot din bil och sälja den åt dig på kommission. Bilen läggs då upp på vår hemsida och finns att se och provköra i våra lokaler. Självklart ser vi också till att bilen är i så bra skick som möjligt innan den läggs ut för försäljning.

Fördelen för dig blir att du får tillgång till en stor kundkrets och professionell hjälp med att sälja bilen. Fördelen för kunden blir att bilköpet omfattas av konsumentköplagen. För bilförmedlingen tar vi ut en fast avgift, oavsett hur mycket bilen säljs för.

Försäljning av begagnade bilar

Vi har alltid ett stort urval av begagnade bilar till försäljning, och vi hjälper dig gärna att hitta den perfekta bilen för dig. De bilar vi säljer är nyservade och besiktigade och du får alltid garanti på ditt köp, som även omfattas av konsumentköplagen. Att välja en seriös bilhandlare när du köper en begagnad bil är ett bra sätt att försäkra dig om en trygg affär.

parkering

En komplett bilhandlare